LUNCH VECKA/WEEK 46

135KR

 

med sallad, dressing, färskt bakat bröd, vispat smör och kaffe eller té
with salad, dressing, fresh baked bread, whipped butter and coffee or tea
 
 
TISDAG/TUESDAY
Ugnsbakad tupp med sherry & mandlar
Roasted rooster with sherry & almonds

Tonfisktartar med ris, urval av grönsaker & ponzu sauce
Tuna tartare served with rice, an assortment of vegetables & ponzu sauce


ONSDAG/WEDNESDAY
Korv på isterband serverad med krämig spenat, rostad lök & potatismos
Lard sausage served with creamy spinach, roasted onions & mashed potatoes

Musselsoppa med citrongräs & kokos
Mussel soup with lemongrass & coconut
 

TORSDAG/THURSDAY
Lammlägg med Grand Marnier- sås & rostad potatis
Lamb flank served with Grand Marnier- sauce & roasted potatoes

Krabbkakor på mexikanskt vis med avokadokräm, stekt lök & rostad paprika
Mexican styled crab cakes served with avocado cream, fried onions & roasted bell peppers
 

 

FREDAG/FRIDAY
Wallenbergare med ärtor, brynt smör, lingon & potatismos
Veal patty served with peas, browned butter, lingonberries & mashed potatoes
 
Stekt lax med bovete, rödbetssallad & citronyoghurt
Pan fried salmon served with buckwheat, beetroot salad & lemon yoghurt
 

VECKANS VEG/THIS WEEK'S VEGGIES
Pumpapaj med grönkål, blåmögelost & pekannötter
Pumpkin pie served with kale, blue cheese & pecan nuts
 

 

VECKANS SOPPA/THIS WEEKS SOUP
Minestronesoppa på höstiga grönsaker med Pasta Bucatini & parmesanost
Autumn vegetable minestrone soup with Pasta Bucatini & parmesan cheese