LUNCH VECKA/WEEK 38
135KR

INKL. SALLAD, BRÖD, VATTEN, KAFFE/TÉ
INCL. SALAD, BREAD, WATER, COFFEE/THÉ

 


Tisdag/TUESDAY
Svensk fläskkarré med kål, broccoli, soja och koriander
Pork tenderloin with cabbage, broccoli, soy and coriander

Sotad lax med bulgur, oliver, tomat och myntatzatziki
Salmon with bulgur, olives, tomatoes and mint tzatziki
 
Onsdag/WEDNESDAY
Nötfärsbiff med gräddstuvad svamp, lök och lingon. Serveras med rissolépotatis
Beef patty with creamed mushrooms, onion and lingonberries. Served with fried potatoes
                   
Krämig fiskgryta med torsk, musslor, inkokt fänkål samt sotad gurka
Creamy fish casserole with cod, mussels, fennel and cucumber

Torsdag/THURSDAY
Citrusmarinerat kycklingbröst med morötter, haricot verts, linser samt fetaost
Citrus marinated chickenbreast with carrots, haricot verts, lentils and feta cheese

Nyfriterad kolja med råkost på betor, fänkål, spenat, citronette och curryremoulade
Panfried haddock with beets, fennel, spinach, citronette and curry remoulade

Fredag/FRIDAY
Lammrostbiff “Provencale”
Lamb roast beef “Provencale”
 
Vår rökta lax med potatissallad med äpple, ättiksgurka och ruccola
Our smoked salmon with potato salad, apple, pickled cucumber and arugula
 
Veckans veg/THIS WEEKS VEGGIE
Rostade höstgrönsaker, svamp och gnocchi
Roasted autumn vegetables, mushrooms and gnocchi
 
Veckans soppa/THIS WEEKS SOUP
Tomatsoppa med pocherat ägg och parmesan
Tomato soup with poached egg and parmesan