Vegetarisk meny sommar 2018 

627 sek ink. moms p/p

 

Förrätt | Starter

Bakade betor med getost, rostade frön och blandat grönt
Baked beets with goat cheese, roasted seeds and mixed green

 

Varmrätt | Maine course

Rostad sötpotatis med fetaost, syrad rödlök, jalapeño, majs och bönsalsa
Roasted sweet potato with feta cheese, soured red onion, jalapeño, corn and bean salad
 

Dessert

Yoghurtpannacotta, karamelliserade persikor samt mandel och kardemummakaka
Yogurt panna cotta, caramelized peaches, almonds and cardamom cake

 

Vegansk meny Torpedverkstan vår 2018 

 

627 sek ink. moms p/p.
 

Förrätt | Starter

Bakade betor med rostade frön och blandat grönt
Baked buns with roasted seeds and mixed green
 

Varmrätt | Maine course

Rostad sötpotatis, tomatvinaigrette, syrad rödlök, jalapeño, majs och bönsalsa
Roasted sweet potatoes, tomato vinegar, soured red onion, jalapeño, corn and bean salad
 

Dessert 

Karamelliserade persikor, hallonsorbet, krossade drömmar och vegansk maräng
Caramelized Peaches, Raspberry Raspberry, Crushed Dreams and Vegan Meringue.