ikiz+leo+strafe+kilander.jpg
VAD HÄNDER PÅ TORPEDVERKSTAN?

Torpedverkstans läge, mitt i stan fast ändå ute i Stockholms skärgård gör oss till Stockholms enda musikscen som inte har grannar som störs, våra grannar är mest museér och kulturinstitutioner. Då det rådande läget gör att man absolut inte får hänga i baren eller liknande, ber vi er att boka bord till våra mat- & musikupplevelser!

Se nedan i vår kalender vad som är på gång hos oss på Torpedverkstan den närmaste tiden!

 

VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD PÅ TORPEDVERKSTAN

ikiz&leo.jpg
SÖNDAG 1 NOVEMBER

Jazzbrunch!

Denna söndag kör vi som vanligt myspys, brunch & Jazz – kan det bli bättre? Ikiz & Leo ställer till med Jazzbrunch!

IMG_4487_1.JPG
SÖNDAG 22 NOVEMBER

MUSIKQUIZ!

Söndagen den 22 november arrangeras musikfrågesport av Anders Kilander och Fredrik Strage, en duo som sedan millennieskiftet fått huvudstadens dansgolv att koka. Anders har en bakgrund som journalist och är numera pr-specialist på Discovery Networks. Fredrik är författare, poddare och regelbunden popkommentator i TV4 Nyhetsmorgon. De har arrangerat Stockholmsklubbar som Masterhit, Last Train to Grand Central, Delirio Mind, Panda, Living on Video, Massmöte och Slakthus 5. Nu förbereder de ett hejdundrande musikquiz för Torpedverkstan.

DSC_1716.jpg
TISDAG 24 NOVEMBER

Julbordsstart!

Årets julbord hos oss  på Torpedverkstan, dukas upp från den 24 november och kommer att serveras i form av en hjärtlig buffé direkt vid bordet förutom våra jul-desserter som har ett alldeles eget rum för dig att välja & vraka i.

flyttat till 14 mars.tif