bläckfisk_6B70BBDB-8159-4688-BFA7-86E13
VÅR MENY

På onsdag denna vecka 2, 2021 – den 6 januari kommer vi öppna för säsongen! Tidigt för att vara Torpedverkstan men i dessa oroliga pandemitider känner vi att vi alla kan behöva lite gemenskap, – inom rimliga gränser & naturligtvis enligt restriktionerna – värme & god mat! 

 

Sedan från och med nästa vecka kommer vi ha öppet torsdag till söndag, lunch, brunch & middag! 11.30-20.00 på torsdag till och med lördag och 11.30-16.00 på söndagar, vi kommer ha en lite komprimerad meny som till viss del ändras varje vecka!

 

Vår uteservering med ca 50 platser är fortfarande öppen med både värmare, filtar & fårskinn och vi har alltjämt mer än rekommenderat avstånd inne i restaurangen och mycket kompetent personal, så varmt välkomna!

 

VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD PÅ TORPEDVERKSTAN

ELLER BÖRJA PLANERA & BOKA IN DITT EVENT 

Restaurangen Torpedverkstan huserar i en byggnad från 1890-talet där tidigare Stockholms Torpedverkstad höll till, som då ingick i ”Stockholms örlogsbas & varv” som låg på Skeppsholmen fram till slutet på 1960-talet. Nu för tiden är grannarna till Torpedverkstan till exempel Teater Galeasen, Moderna Muséet, Stockholm Toy Museum, Arkitektur muséet och Östasiatiska.

Välkommen till skärgården på promenadavstånd!

©2020 by Torpedverkstan. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon